عاملين ايه يا كتاكيييييت؟؟؟ اول يوم العيد كان اكل بحرى ,, كالمارى و سمك مقلى و الكلمارى كان صنفين مقلى و صينية فى الفرن و محشى رز , و الصورة توضح اكترالسمك فيليه و متبل و بعدين قليته فى دقيق درة صفراء.و الكاليمارى المقلى طبعا مقطع و متبل و قليته بعد التغطية التالية : نشا و بعدين بيض و بعدين بقسماط.و طبعا قلى فى زيت عميق. و المحشى عملت له ارز بالخلطة بحرى مع اضافة لوز و زبيب و كارى و كركم و حشيت به وحدات الكاليمارى و عملت صوص طماطم بالبصل و التوم و ووضعته على وحدات الكاليمارى و دخلته الفرن و كان ده شكله النهائى.اتمنى انه يكون عجبكم .
هناك 9 تعليقات:
ماشاء الله عليكى ..... كل اكله احلى من اختها .... تسلم ايدك ...
carmen
السلام عليكم
اختي الغالية شهيرة الخبيرة
ما شاء الله عليكي
ربي يحرسك من العين
باركك الله
وعافاك
طبعا كل الدعاء هذا مو ببلاش
في اكلات اخترتها ,وارجو ان تكتبيلي مقاديرها
ومرة تانية يعطيكي الف عافية
اختك اليمان
ما شاء الله يا شهيرة
تسلم ايديكي
فنانة بجد
ربنا يوفقك
ازيك يا قمر عامله ايه
كل سنه وياسين طيب وعقبال مليون سنه حبيبتى
الكب الكيك والتورته تجننن
وفرحه سنسن تستاهل مجهود الدنيا كلهااا
وااالف مبروك على البيت الجديد
وتحياتى حبيبتى
شخبط شخبيط
يا نهار ابيض , شخبط و يمان و كارمن هنا يا مرحب يا مرحبا , نوركم غطى عل الكهربا!!!
منورين يا بنات!!!!
شخبط, مش كنتى جيتى تساعدينى!!!!
امال فين الصحوبية ؟؟؟؟
ما شاء الله عليكى
اجرااااااااااام
انا سلمى من لكى بس بحب اسم غرام اووى
بصى انا مش طماعه عاوزه طريقه البسبوسه ضرورى والكب كيك
وعاوزه اعرف اسعار الفورم اللى عندك انا من القاهره
انا حبيتك من اول طبخة ارجو ان تقبلى صداقتى انا زيك عيبى طموحى الى وقف قصاد دكاترة الكلية الجبابرة ربنا يهدهم المهم انا من اسكندرية وعندى ولدين و بتكلم لغتين وغاوية مطبخ برضة ياريت نتواصل
أهلا ام العيال الشقيانه
عاملة ايه و اهلا بناس اسكندرية اللطاف...يسعدنى طبعا ان احنا نتواصل و اهلا بيكى فى اى وقت...مبسوطة بيكى و بتشريفك لى اوى اوى.
تسلمي يا شهيره ياعسللللللللللل
إرسال تعليق