tag:blogger.com,1999:blog-2142427217080981830.post6378589127705735630..comments2024-01-08T11:55:46.894-08:00Comments on مطبخ شهيرة الخبيرة!!!!: الكيك الليلة , الليلة , الليلة , ليلة عيده!!!!!ترالا ترالا ترالاChahira Daoudhttp://www.blogger.com/profile/03472811097972380303noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2142427217080981830.post-86089039365392567162009-10-14T05:10:48.081-07:002009-10-14T05:10:48.081-07:00انا هجربها ان شاءالله بسكنت عايزة اعرف ضرب البيض ي...انا هجربها ان شاءالله بسكنت عايزة اعرف ضرب البيض يكون بالمضرب العادى ولا الكهرباء لانى خايفة اضربها بالكهربا تطلع اسبونج ومتشكرة ياقمر<br />ومتشكرين جداااا على ذوقك واهتمامكAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2142427217080981830.post-48412278686985810032009-01-29T03:38:00.000-08:002009-01-29T03:38:00.000-08:00ااام واضح من الدرس ان الكيك رائع لازم امر للتطبيق ...ااام واضح من الدرس ان الكيك رائع لازم امر للتطبيق و انشاء الله اعطيك النتيجة <BR/>جهينةAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2142427217080981830.post-22585276092380515832008-12-25T01:10:00.000-08:002008-12-25T01:10:00.000-08:00ميرسى يا شوشو ان شاء الله اجربها وأقولك على النتيج...ميرسى يا شوشو <BR/>ان شاء الله اجربها وأقولك على النتيجه <BR/>وكمان حجرب الكيكه الحادقه فى قالب صغير واقولك ايه الاخبار<BR/>البلوج بقه تحفه جدا ماشاء الله متقوليش متواضع ده انتى اللى متواضعهAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2142427217080981830.post-39030265252118516072008-12-24T15:57:00.000-08:002008-12-24T15:57:00.000-08:00سماح جربيها فى نص الكمية و ان شاء الله تعجبك و الع...سماح جربيها فى نص الكمية و ان شاء الله تعجبك و العجينة فعلا مش هتبقى سايلة الا لو كان اختيارك انك تعمليها بزيت و اديكى شفتى تطبيق اليمان و ان شاء الله تعجبك و تدعيلى كمان جربى الصنف الحادق هيعجبكم اوى و بالهنا و الشفا مقدما و يا ريت برضه تبعتى الصورة من بره و من جوه و تعليقاتك و لو فى حاجة جبيتى تضيفيها على الوصفة... تبقى مشكورة جدا, ميرسى يا سماح على اهتمامك و تفاعلك معايا على البلوج المتواضع.Chahira Daoudhttps://www.blogger.com/profile/03472811097972380303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2142427217080981830.post-12900896078623738982008-12-24T15:05:00.000-08:002008-12-24T15:05:00.000-08:00تسلم ايدك يا شوشو على الكيك الجميل وانا شخصيا استف...تسلم ايدك يا شوشو على الكيك الجميل وانا شخصيا استفدت من طريقتك فى المرحلهاللى بخلط فيها نص كمية الدقيق مع كمية اللبن وكمان اضافة الفانيليا مع اخر بيضه علشان الطعم<BR/>بجد ميرسى ليكى<BR/>ان شاء الله الكيكه اللى جايه حطبق واوريكى <BR/>لكن بالنسبه للدقيق انا مقادير زى مقاديرك لكن الدقيق انا بحط كبايتين وانتى بتعمليها بتلاته يا ترى العجينه بتكون تقيله ولا ايه اصل انا عجيتنى بتكون معقوله والكيكه لما بتستوى بتبقى حلوه وهشه<BR/>لما اضيف الكوب الثالث مش حيفرق كتير ولا ايه؟<BR/>ياريت تقوليلى علشان اعملها بكره ان شاء اللهAnonymousnoreply@blogger.com